Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningbrand Oegstgeest - M Harpertsz. Tromplaan

dinsdag 29 december 2020 om 22:15:35
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 30 december 2020 om 13:44

Melding uitslaande woningbrand in Oegstgeest. Bewoners hebben het pand inmiddels verlaten. Meer informatie volgt.

Brand meester 23:31

Sein brand meester is gegeven in Oegstgeest. De ontruimde woningen worden nu gecontroleerd op rook en roet, in de hoop dat de meeste bewoners vannacht weer naar huis kunnen. Er zijn vijf mensen gecontroleerd op inademen van rook, maar uiteindelijk is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. Einde berichtgeving.

Ontruimen in coronatijd - helaas is familie niet welkom op de opvanglocatie 23:01

De bewoners van het seniorencomplex zijn inmiddels met een bus vervoerd naar de opvanglocatie, waar zij worden opgevangen door het Rode Kruis. Helaas is het vanwege de Coronamaatregelen en de kwetsbare doelgroep niet mogelijk om familie toe te laten bij de opvanglocatie. Er wordt ter plaatse gelukkig goed voor ze gezorgd.

Brand is geblust, we zijn aan het ventileren 22:42

In Oegstgeest is de brand inmiddels geblust. Wij onderzoeken het appartementencomplex op rookverspreiding en ventileren, zodat de bewoners van het complex zo snel mogelijk weer naar huis kunnen. Enkele bewoners hebben rook ingeademd en worden gecontroleerd door ambulancecollega's.

Opgeschaald naar grote brand in Oegstgeester seniorenflat 22:29

In Oegstgeest hebben we opgeschaald om alle bewoners van de seniorenflat veilig te kunnen ontruimen. Er wordt opvang voor hen geregeld. Er is veel publiek op de been, kom niet hierheen! Niet alleen voor je eigen veiligheid maar ook om de hulpverlening niet in de weg te lopen.

map

Maak een vluchtplan

Vond je deze pagina nuttig?