Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Brandweer en OvD-Bz staan op een weg met twee brandweerwagens

Over Hollands Midden Veilig

Hoe goed we met z’n allen ook ons best doen om de regio veilig te houden voor inwoners en bezoekers, 100% garantie op veiligheid bestaat niet. Er kan altijd wat misgaan. Denk aan een ongeval waarbij gevaarlijke stoffen vrijkomen of een brand in huis met schade en mogelijk ook slachtoffers als gevolg. Het is in deze situaties belangrijk dat je de juiste dingen doet op het juiste moment om jezelf en anderen in veiligheid te brengen. Want de hulpverlening kan nog zo snel op gang komen, de eerste minuten ben je altijd op jezelf aangewezen!

Op deze website vind je informatie over risico’s in de Veiligheidsregio Hollands Midden. Dat zijn soms onderwerpen waar je misschien zelf niet zo snel aan denkt. Er staat bij hoe je jezelf kunt voorbereiden, wat je moet doen bij gevaar en hoe je dan jezelf en anderen het beste kunt helpen.

Samen sterk voor een veilig Hollands Midden

Hollands Midden Veilig is een product van de Veiligheidsregio Hollands Midden. De Veiligheidsregio Hollands Midden doorkruist het centrum van het groene hart en omvat de gemeenten: Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpenerwaard, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Voorschoten, Waddinxveen, Zoeterwoude, Zuidplas.

Adres
Veiligheidsregio Hollands Midden
Rooseveltstraat 4a
2321 BM Leiden

Contact
Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 088 246 5000 en via  crisiscommunicatie@vrhm.nl, of neem contact op via het onderstaande contactformulier. 

Overzicht veiligheidsregio Hollands Midden

Contact

Vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Velden met een * zijn verplichte velden.
Vond je deze pagina nuttig?
NeeNee, open formulier om reactie achter te laten