Overslaan en naar de inhoud gaan
Brandweer en OvD-Bz staan op een weg met twee brandweerwagens

Over Hollands Midden Veilig

Weet jij wat je moet doen als er gevaar dreigt? Veiligheid is erg belangrijk, al kan er altijd wat misgaan. Hollands Midden veilig helpt jou door de juiste informatie te delen. Op die manier weet jij wat je moet doen als er iets niet goed gaat. 

Dit is extra belangrijk, omdat het vaak blijkt dat je op je zelf bent aangewezen als er iets gebeurt. Je moet dus weten wat je moet doen als er brand uitbreekt, iemand in de problemen is op straat of als er gevaarlijke stoffen vrijkomen. 

Belangrijke onderwerpen, ook de onderwerpen waar jij niet zo snel aan denkt, staan op deze site weergeven met daarbij een uitleg over hoe je moet handelen. Lees alles goed door en mocht je vragen hebben, neem dan contact op met de Veiligheidsregio via het onderstaande contactformulier. 

Overzicht veiligheidsregio Hollands Midden

Samen sterk voor een veilig Hollands Midden

Hollands Midden Veilig is een product van de Veiligheidsregio Hollands Midden. De Veiligheidsregio Hollands Midden doorkruist het centrum van het groene hart en omvat de gemeenten: Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpenerwaard, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Voorschoten, Waddinxveen, Zoeterwoude, Zuidplas.

Adres
Veiligheidsregio Hollands Midden
Rooseveltstraat 4a
2321 BM Leiden

Contact
Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 088 246 5000 en via  crisiscommunicatie@vrhm.nl, of neem contact op via het onderstaande contactformulier. 

Contact

Vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Velden met een * zijn verplichte velden.
Vond je deze pagina nuttig?