Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
voorwaarden

Voorwaarden

Voor deze website is het onderstaande van toepassing:

Aansprakelijkheid
Hoewel wij de grootst mogelijke zorg betrachten bij de samenstelling van deze website, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Toegang tot en gebruik van de website en de daarin opgenomen verwijzingen geschieden voor risico van de bezoeker. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze app. We kunnen niet instaan voor eventuele fouten of onvolledigheden. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Copyright
Deze website dient als informatiebron.

Overnemen, verder verspreiden of delen van de op de website beschikbare informatie is toegestaan in overleg. Ook op de geplaatste foto’s is copyright van toepassing. 

Verwijzing naar andere website
De website bevat verwijzingen of links naar andere sites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij geven geen garantie noch aanvaarden enige aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen.

Vond je deze pagina nuttig?