Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in appartement Alphen aan den Rijn

woensdag 13 maart 2024 om 21:04:44
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 13 maart 2024 om 22:06

Alphen aan den Rijn - Lupinesingel: Er is brand in de keuken van een appartement geweest. De brand is door ons uitgemaakt. De bewoner werden nagekeken door de collega's van de ambulance. Stichting Salvage helpt de bewoners met de afwikkeling van de deze brand en de schade. Einde berichtgeving. 

Nazorg van stichting Salvage 21:53

Alphen aan den Rijn - Lupinesingel: bij de bluspoging door de bewoners zelf zijn lichte verwondingen opgelopen. De collega's van de ambulance hebben de bewoners nagekeken. Stichting Salvage helpt hun met de afwikkeling van de brandschade. Einde bericht. 

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.

Check elektrische apparatuur

Hang een rookmelder op

Maak een vluchtplan

Vond je deze pagina nuttig?