Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeer grote brand in garages Lisse

donderdag 05 mei 2022 om 03:59:56
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2022 om 15:04

We zijn met veel eenheden aanwezig geweest bij een grote brand in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Meer en Duin in Lisse. De rook is inmiddels afgenomen. Wij zijn dit incident meester en bezig met afronden. einde berichtgeving.

Update 07:18

We zijn deze brand meester en we zijn nu hier aan het inpakken, inclusief ons groot water transport. De wegen op en rondom Meer en Duin te Lisse worden binnen nu en twee uur vrijgegeven. 

Update 06:24

Lisse, Meer en Duin: de brand is onder controle. Rook is nu zo goed als afwezig. Deel van onze eenheden zijn aan het inpakken en retour naar hun kazernes. 

Update 05:56

Lisse, Meer en Duin: Binnenaanval blijkt succesvol, nu ligt onze prioriteit op een goede naverkenning van dit bedrijfsverzamelgebouw. De rook is afgenomen. 

Update 05:33

Lisse, Meer en Duin: Vanaf buiten hebben we de brand goed weten te onderdrukken met behulp van specialistische eenheden, nu bereiden we een binnenaanval voor. Wegen rondom Meer en Duin zijn afgezet wegens ons watertransport. 

Update 05:20

Lisse, Meer en Duin: Verkenningseenheden ingezet om rook beeld in kaart te brengen. Als u last van de rook heeft: sluit uw ramen en deuren. 

Bedrijfsverzamelgebouw 04:39

Lisse - Meer en Duin: De garageboxen en bovenliggende bedrijven worden bedreigd door de brand. Het betreft hier een bedrijfsverzamelgebouw met 14 adressen. Grootschalig watertransport is nodig om deze brand te bestrijden. 

Update 04:06

En inmiddels is het sein zeer grote brand gegeven. Geef ook onze aanvullende aanrijdende eenheden de ruimte. Meer info op: 

map

Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vond je deze pagina nuttig?