Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Wasmachine in brand, Leiden

zondag 05 mei 2024 om 15:19:46
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2024 om 15:51

Leiden- Evertsenstraat:in een woning heeft de wasmachine in brand gestaan. Er is veel rookschade in de woning. De bewoners worden bijgestaan door de woningbouwvereniging en Salvage.

Veel rookschade 15:50

Leiden- Evertsenstraat: de woning van het brandadres heeft veel rookschade. De woning is overgedragen aan de bewoners zij worden bijgestaan door de woningbouwvereniging en Salvage. Einde berichtgeving.

Geen schade bij de buren 15:43

Leiden-Evertsenstraat:  bij de buren zijn geen verhoogde concentraties gemeten. De brand is geblust. 

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?
NeeNee, open formulier om reactie achter te laten