Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Vreemde lucht in het Groene Hart Ziekenhuis Gouda

maandag 22 november 2021 om 18:47:42
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 22 november 2021 om 20:37

Na een melding van rookoverlast is de brandweer met meerdere ploegen uit Gouda ter plaatse geweest bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. De rook werd geroken op de afdeling waar de Operatiekamers bevind. Na uitgebreid onderzoek hebben we geen oorzaak kunnen achterhalen. Er zijn geen tekenen van brand in het ziekenhuis gevonden. Patiënten, bezoekers en personeel zijn veilig gebleven in de andere gedeelten van het ziekenhuis. De Operatiekamers zijn weer overgedragen aan het ziekenhuis. Einde berichtgeving. 

Luchtbehandelings installatie 20:12

We hebben samen met de technische dienst van het ziekenhuis de luchtbehandelingsinstallatie gecontroleerd. Hierin is niet de oorzaak gevonden. De geur is inmiddels verdwenen.

Na uitgebreide scans met warmtebeeldcamera's is gezocht naar brandhaarden, deze zijn ook niet aanwezig. 

Dit samen betekend dat het veilig is op de afdeling van de Operatiekamers. Deze zijn weer overgedragen aan het ziekenhuis. Einde berichtgeving. 

Operatiekamers nu niet in gebruik 19:19

Er is een rooklucht op de afdeling van de Operatiekamers geroken. De brandweer is opzoek naar de oorzaak. Er zijn geen operaties op dit moment en de patiënten elders in het ziekenhuis zijn veilig. Naast het zoeken naar de oorzaak zijn we continu metingen aan het verrichten om de situatie voor de patiënten en personeel veilig te houden. 

map
Vond je deze pagina nuttig?