Overslaan en naar de inhoud gaan

Valkenburg: Brandmelding

zondag 21 februari 2021 om 21:33:28
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 22 februari 2021 om 00:24

Valkenburg-Torenvlietslaan: Brand in fietsenwinkel. meer info volgt

Grote brand Valkenburg 23:31

Valkenburg-Torenvlietslaan: Het sein brand meester is gegeven. De eerste eenheden zijn aan het inpakken en gaan retour kazerne. Er blijft een voertuig achter voor het nablussen. Er is niemand gewond geraakt. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Grote brand Valkenburg 23:02

Valkenburg-Torenvlietslaan; de brand heeft zich beperkt tot de fietsenwinkel. Deze is geheel uitgebrand. De brand dreigde over te slaan naar de garage, maar deze heeft de ploeg tegen weten te houden. 

Grote brand 22:26

Valkenburg-Torenvlietslaan: Grote brand in fietsenwinkel. Deze winkel maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw. In overige panden brand het niet.

map

Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vond je deze pagina nuttig?