Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuur en hooibalen in brand - Hillegom

woensdag 14 september 2022 om 11:07:16
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 14 september 2022 om 12:22

Op de Leidsestraat is brand uitgebroken bij een aantal hooibalen. Deze hooibalen liggen tegen een schuur die ook in de brand staat. Meer informatie volgt via: 

Brand onder controle 12:21

Ook de hooibalen die in de brand stonden zijn grotendeels geblust. Wel kan nog enige rook zichtbaar zijn in de omgeving. Salvage komt ter plaatse om het incident verder af te ronden met de eigenaar. Einde berichtgeving. 

Afsluiting Leidsestraat binnenkort opgeheven 12:04

De afsluiting van de Leidsestraat wordt binnenkort opgeheven. Dit betekent dat normaal verkeer en het OV weer van de Leidsestraat gebruik kan maken.

Leidsestraat afgesloten 11:45

De Leidsestraat is tussen de Leimuiderweg (N207) en de Olympiaweg afgesloten. Ook het openbaar vervoer is op dit moment gestremd. 

Asbest in dak schuur 11:42

In het dak van de schuur is asbest aangetroffen. De asbest is alleen neergekomen in de buurt van de schuur. Er zijn geen gevolgen voor omwonenden en/of omgeving. 

Brand in de schuur onder controle 11:38

De brand in de schuur is geblust. Wel is de brandweer nog bezig met het blussen van de hooibalen. Hierdoor kan lichte rookontwikkeling zichtbaar zijn. Heeft u last van de rook? Sluit ramen en deuren en zet automatische ventilatie uit.

Geen gewonden gevallen 11:35

Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Ook zijn alle koeien die in de stal zaten in veiligheid gebracht. 

map

Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vond je deze pagina nuttig?