Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuur in brand Leiden

vrijdag 19 mei 2023 om 14:58:15
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 25 mei 2023 om 16:29

Leiden - Maria Rutgersweg. Er staat een schuur in de brand. Brand is met meerdere wagen ter plaatsen. Blijf uit de rook en geef ze de ruimte. Meer informatie volgt.

Eigenaar word bijgestaan. 15:21

Leiden - Maria Rutgersweg. Salvage is onderweg om de eigenaar bij te staan. Einde berichtgeving.

Update 15:13

Leiden - Maria Rutgersweg. Brand onder controle. Door snel optreden en het weg halen van gasflessen. In het beperkt gebleven tot 1 schuur. Er zijn geen gewonden gevallen.meer informatie volgt

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?