Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Fotograferende pers

Pers en media

Ben je van de pers en heb je vragen over de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne? Dan helpen wij je graag verder:

  • Voor persvragen die gaan over specifieke opvanglocaties binnen onze gemeenten kun je contact opnemen met de perswoordvoerder van de gemeente. 
     
  • Persvragen die gaan over de regionale coördinatie van vluchtelingen in de Veiligheidsregio Hollands Midden en andere vragen binnen de regionale context in relatie tot de situatie in Oekraïne worden beantwoord door de Veiligheidsregio Hollands Midden. Via het telefoonnummer 088 - 246 5000 kun je contact opnemen met onze perswoordvoerder.

Veiligheidsregio Hollands Midden omvangt de volgende 18 gemeenten: 
Alphen aan den RijnBodegraven-ReeuwijkGoudaHillegomKaag en BraassemKatwijkKrimpenerwaardLeidenLeiderdorpLisseNieuwkoopNoordwijk
OestgeestTeylingen, VoorschotenWaddinxveenZoeterwoude en Zuidplas.

Het doel van de crisisnoodopvang is om de vluchtelingen rust en ruimte te geven om op adem te komen. Wij zijn daarom terughoudend in het toelaten van pers op de locaties. Wij begrijpen dat het belangrijk is om verslag te doen en willen ons inzetten dat mogelijk te maken. Daarom verzoeken wij het bezoeken van de opvanglocaties met ons te bespreken. Wij kunnen dan kijken naar de mogelijkheden. Ook kunnen wij de betrokken vrijwilligers en vluchtelingen dan informeren over en voorbereiden op uw komst.  

Ben je van de pers en heb je een vraag over onze organisatie in het algemeen of over onze taken en werkzaamheden? Neem dan contact op met het communicatieteam van de VRHM.

Team communicatie is voor persvragen over andere thema's telefonisch bereikbaar via: 088 - 246 5000

 

Vond je deze pagina nuttig?