Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Mogelijk woning brand Gouda

zondag 28 april 2024 om 15:54:32
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 28 april 2024 om 17:49

Wilhemina van pruisenlaan-Gouda. Rook in de woning werd veroorzaakt door de houtkachel van de buren. Brandweer heeft alles gecontroleerd. Mogelijke is de wind hiervan de oorzaak geweest. 

Gelukkig geen brand 16:40

Wilhemina van pruisenlaan-Gouda. Houtkachel van de buren van het probleem. Mogelijk door de wind kwam er rook vanuit de kruipruimte.

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?
NeeNee, open formulier om reactie achter te laten