Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Keukenbrand in kantoor Oegstgeest

donderdag 25 mei 2023 om 20:16:52
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 25 mei 2023 om 22:06

Geverssstraat - Oegstgeest. Keuken in brand brandweer met meerdere wagens ter plaatsen. Blijf uit de rook. Meer informatie volgt.

Woning vrijgegeven. 21:42

Geverssstraat - Oegstgeest.Woningen zijn vrijgegeven. Salvage ter plaatsen om de eigenaar te helpen bij de schade afhandeling.Einde berichtgeving.

Woning boven kantoor worden gecontroleerd 20:59

Geverssstraat - Oegstgeest. Bij deze brand zijn geen gewonden gevallen. De woningen boven het pand worden gecontroleerd. Meer informatie volgt.

Kantoorpand heeft gebrand 20:40

Geverssstraat - Oegstgeest. Het ging niet om een woning maar om het kantoor pand op de begane grond. De brand is inmiddels Brandmeester. Meer informatie volgt.

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?
NeeNee, open formulier om reactie achter te laten