Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Gaslekkage Ter Aar

woensdag 13 september 2023 om 17:43:45
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 13 september 2023 om 20:55

Ter Aar - Paradijsweg: gaslek ontstaan doordat een vrachtwagen tegen een gaskast op het erf van een woning is gereden. Liander komt ter plaatse en wij hebben voor de zekerheid opgeschaald. 

Incident meester 20:33

Ter Aar - Paradijsweg: de lek geraakte gasaansluiting is inmiddels gerepareerd, alle geëvacueerde bewoners kunnen weer terug naar huis, en Liander gaat de hele straat huis voor huis weer op het gas aansluiten. Einde berichtgeving.

Voor vragen ga naar de website van Liander 19:32

Ter Aar - Paradijsweg: voor meer informatie over hoe lang de storing naar verwachting gaat duren, en hoe lang de omliggende huizen dus zonder gas zitten, zie de website van Liander: https://storingen-inzicht.web.liander.nl/overzicht 

Meerdere huishoudens moeten afgesloten worden 19:18

Ter Aar - Paradijsweg: het is niet gelukt de gasleiding af te sluiten bij het betreffende woonhuis. Dat betekent dat Liander verderop in de straat de hele leiding heeft moeten afsluiten en dat er enkele tientallen huishoudens gasloos komen te zitten. 

Weg nog steeds afgesloten 18:43

Ter Aar - Paradijsweg: vooralsnog is het niet gelukt de leiding af te sluiten. Omdat het gas recht de lucht in blaast en snel verwaait is er geen direct gevaar voor de omgeving, maar de Paradijsweg blijft voorlopig nog afgesloten. 

Leiding nog niet afsluitbaar 18:15

Ter Aar - Paradijsweg: de gasleiding die geraakt is, blaast nog steeds gas af. We kijken met Liander of we de leiding ter plaatse van de woning afgesloten krijgen, of dat we de afsluitingen in de wijdere omgeving moeten doen. De bewoners van de vier woningen rondom de geraakte gaskast zijn geëvacueerd en in veiligheid. 

map
Vond je deze pagina nuttig?