Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Container brand onder luifel Gouda

donderdag 28 maart 2024 om 06:18:57
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 28 maart 2024 om 09:55

Gouda- Kleiweg: afvalcontainer onder kleine overkapping stond in brand. Uit voorzorg zijn er enkele woningen korte tijd ontruimd geweest. Ook heeft er iets verderop een dixie in brand gestaan, deze was snel geblust.

Woningen uit voorzorg tijdelijk ontruimd 06:36

Gouda- Kleiweg: de brand is geblust. De container stond tegen een woning daarom zijn er tijdelijk enkele woningen ontruimd. De bewoners kunnen inmiddels weer terug naar de woning. Einde berichtgeving 

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?