Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in woning Oegstgeest

zondag 12 november 2023 om 14:16:59
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 12 november 2023 om 14:56

Oegstgeest - Anthon van der Horstlaan: er is brand  geweest in de keuken van een woning. De brand was snel onder controle. Het brandadres en naastgelegen woningen zijn gecontroleerd op koolmonoxide en weer vrijgegeven.

Brand snel onder controle 14:55

Oegstgeest - Anthon van der Horstlaan: de brand was snel onder controle. Het brandadres en naastgelegen woningen zijn door de brandweer gecontroleerd op koolmonoxide en weer vrijgegeven. Einde berichtgeving 

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?