Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in silo Nieuwerkerk

dinsdag 06 september 2022 om 11:30:11
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 06 september 2022 om 12:59

Nieuwerkerk a/d IJssel-'a Gravenweg: Brand in een silo met dierenvoeding. Meer info volgt.

Weg weer vrij. 12:58

Nieuwerkerk-Gravenweg: Het pand is overgedragen aan de eigenaar. De Gravenweg is weer bereikbaar. Einde berichtgeving.

Metingen verricht. 12:36

Nieuwerkerk- Gravenweg: Het sein Brandmeester is gegeven. Er zijn 3 medewerkers nagekeken door ambulancepersoneel zij hoeven niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Wij gaan nog metingen verrichten.

‘ a Gravendamseweg Nieuwerkerk afgesloten 12:02

Nieuwerkerk-'a Gravendamseweg: De weg is afgesloten voor alle verkeer. Het fietspad Molenweteringpad richting Cappelle a/d IJssel vanaf de Kortenoord is wel bereikbaar voor fietsers. 

Arbeidsintensieve brand. 11:52

Nieuwerkerk- 'a Gravendamseweg: Er wordt poeder geperst tot korrels. Dit gaat een koeling in, in de koeling is brand ontstaan. Wij gaan de koeling leeghalen dit is een arbeidsintensieve klus, daarom is er opgeschaald naar grote brand.

map

Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vond je deze pagina nuttig?