Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in kerk Warmond

donderdag 16 november 2023 om 16:23:05
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 16 november 2023 om 17:12

Warmond - Mgr Aengenentlaan: brand in de kapel van de kerk. De brand bevond zich op een moeilijk bereikbare plek onder het dak. De brand was snel geblust. 

Update 17:10

 Warmond - Mgr Aengenentlaan: de brandweer verlaat de incidentlocatie. Dankzij oplettendheid van bewoners van naastgelegen appartementen is de brand snel ontdekt en gemeld. Door begidsing van de brandweer door bewoners kon de brand snel gelokaliseerd en geblust worden, Einde berichtgeving 

Brand is uit 16:52

Warmond - Mgr Aengenentlaan: de brand is uit. De brand bevond zich op een moeilijk bereikbare plek, onder het dak. De brandweer voert sloopwerkzaamheden uit om er zeker van te zijn dat de brand uit is. Meer informatie volgt

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?
NeeNee, open formulier om reactie achter te laten