Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand Ipse De Bruggen Ter Aar

woensdag 22 november 2023 om 07:44:20
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 22 november 2023 om 09:03

Ter Aar - van Wassenaerplein: brand uitgebroken in 1 van de kamers bij Ipse de Bruggen Van Wassenaerplein. Iedereen wordt geëvacueerd, geen gewonden. Meer info volgt. 

Brand is uit 08:15

Ter Aar - Wassenaerplein: de 12 bewoners van de betrokken verdieping zijn veilig ondergebracht in een ander deel van het pand. De BHV-organisatie heeft haar werk uitstekend gedaan. De brand is ontstaan in een muziekinstallatie en is inmiddels uit. Het pand wordt geventileerd en de schade zal snel worden opgenomen, in de hoop dat bewoners ook snel weer naar hun kamer kunnen. Wel flinke roetschade, dus er moet nog wat werk verzet worden. 

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?