Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand bij bakkersbedrijf Moerkapelle

dinsdag 03 januari 2023 om 16:59:58
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 03 januari 2023 om 21:24

Moerkapelle - Industriestraat: in een bakkersbedrijf is brand uitgebroken in een van de (grote) ovens. Alle werknemers staan veilig buiten en de gastoevoer is afgesloten. Meer info volgt.

Brand meester 17:34

Moerkapelle - Industriestraat: sein brand meester is inmiddels gegeven. Er blijft nog 1 ploeg ter plaatse om met wat laatste sloopwerk bij eventuele brandhaarden te komen en na te blussen. Onze overige eenheden pakken weer in en gaan retour kazerne. Het pand wordr zometeen weer overgedragen aan de eigenaar met assistentie van stichting Salvage: Einde berichtgeving. 

Brand komt onder controle 17:19

Moerkapelle - Industriestraat: waarschijnlijk is isolatiemateriaal van de oven in brand geraakt. De brand lijkt onder controle te komen.

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?