Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Zolderbrand

zaterdag 28 januari 2023 om 19:24:45
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 30 januari 2023 om 18:54

Oegstgeest-Hofbrouckerlaan.Zolderbrand in woning. Blijf uit de rook.

Update 21:00

Oegstgeest-Hofbrouckerlaan.Schoosteen helemaal controleert geen brand meer waargenomen. Brandweer gaat inpakken. Einde berichtgeving.

Brandmeester 19:58

Oegstgeest-Hofbrouckerlaan.We zijn de brand meester.Voeren nog wat sloopwerkzaamheden uit voor de na controle. Salvage komt om de bewoners bij te staan bij.Meer informatie volgt.

Schoorsteen brand 19:48

Oegstgeest-Hofbrouckerlaan.bewoners veilig buiten.Brandweer is van binnen de brand aan het blussen.meer informatie volgt.

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?