Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningbrand Thorbeckestraat in Katwijk

donderdag 25 november 2021 om 02:30:50
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 25 november 2021 om 04:24

We hebben een brand in een garage beblust aan de Thorbeckestraat in Katwijk. Deze garage is verbonden aan een woning. De bewoners en hun buren zijn geëvacueerd geweest. Einde berichtgeving. 

Oorzaak wordt onderzocht 04:14

De brand is mogelijk ontstaan bij het opladen van een elektrische fiets. Door de rookschade kunnen de bewoners niet terug naar hun woning. Voor hun wordt gezorgd. De buren kunnen terugkeren nadat wij gecontroleerd of deze woningen wel veilig zijn. 

Team Brandonderzoek doet onderzoek naar de oorzaak en het verloop van deze brand.

Bewoners veilig buiten 03:11

De brand bevindt zich in de garage die vastzit aan de woning. De bewoners en hun buren zijn geëvacueerd. We zijn met drie brandweerauto's en een redvoertuig aanwezig. Geef ons de ruimte en rij niet over onze slangen heen. 

map

Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Check elektrische apparatuur

Hang een rookmelder op

Maak een vluchtplan

Vond je deze pagina nuttig?