Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuur in brand Haastrecht

woensdag 24 mei 2023 om 05:03:51
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 24 mei 2023 om 08:58

Hoenkooose buurtwegen-Haastrecht. Schuur in brand. Brandweer met meerder eenheden ter plaatsen. Blijf uit de rook. Meer informatie volgt.

Schuur heeft brandschade 07:05

Hoenkooose buurtwegen-Haastrecht. De schuur heeft brand schade maar is beperkt geblijven. Brandweer pakt in en draag het over aan politie.

Brand onder controle 06:38

Hoenkooose buurtwegen-Haastrecht.We zijn de Brandmeester. We doen nog een laatste check en zullen dan gaan inpakken.Meer informatie volgt.

Update 05:56

Hoenkooose buurtwegen-Haastrecht. We gaan schuim inzetten om de trekkers te kunnen blussen. meer informatie volgt.

Meerdere auto’s en trekkers in brand 05:36

Hoenkooose buurtwegen-Haastrecht. Meerdere auto's en trekkers in brand. De brandweer doet hun best de schuur de behouden. Meer informatie volgt.

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?