Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Schoorsteenbrand in woonboerderij In Nieuwerbrug aan den Rijn

woensdag 24 november 2021 om 04:34:03
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 24 november 2021 om 04:55

We hebben schoorsteenbrand bestreden in een woonboerderij in Nieuwerbrug aan den Rijn. Er was hierbij rook in de woning ontstaan. De twee bewoners zijn veilig en hadden geen hulp van de ambulancedienst nodig. Stichting Salvage helpt de bewoners met de afwikkeling van de ontstane schades. Einde berichtgeving. 

 

Bewoners zijn veilig 04:49

De bewoners zijn veilig buiten. Een redvoertuig uit Woerden en de ploegen uit Nieuwerbrug en Driebruggen zijn aanwezig. We zijn dit incident meester en dragen zometeen de woning over aan Stichting Salvage. Zij staan de bewoners bij met het afhandelen van de schade. 

map

Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Zorg voor een schone schoorsteen

Vond je deze pagina nuttig?