Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Njord

Roeiwedstrijd bij Studentenroeivereniding Njord: Politie tegen Brandweer

De spanning was natuurlijk te snijden tijdens deze eerste jaarlijkse roeiwedstrijd. Voordat de mannen en vrouwen van de Brandweer en Politie het water betraden, kregen ze eerst een goede uitleg van de studenteninstructeurs van roeivereniging Njord. Er komt best wat bij kijken om een goede roeiprestatie neer te zetten, zo bleek. Een goede warming up kom niet ontbreken, waarbij de deelnemers de spieren goed warm konden draaien.

Het werd al snel duidelijk dat de studenten van deze vereniging met veel passie de roeisport bedrijven. En dit ook maar al te graag overbrengen. Zo was te zien wat een enorme hoeveelheid roeiboten er in deze historische vereniging liggen. Allemaal worden ze met liefde onderhouden.

Na een prachtige rondleiding door het gebouw, warme spieren en voldoende gedronken te hebben, was het moment dan daar. Te water!

Het spreek voor zich dat een rustige instap noodzakelijk is, om direct een nat pak te voorkomen. Dit bleek geen probleem voor de deelnemers, tot ieders grote vreugd. Ready? Set? GO!

Warming up

roei

Te water

njord

Gedegen uitleg

njord

Go!

Njord
Vond je deze pagina nuttig?