Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Persoon te water Waddinxveen

maandag 10 januari 2022 om 17:46:05
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 11 januari 2022 om 15:51

In Waddinxveen is een persoon te water gesignaleerd in de Gouwe. Vanwege de grootte van het zoekgebied hebben we opgeschaald. Meer info volgt.

Wij pakken in 19:23

We beëindigen onze inzet langs de N207. De Gouwe wordt weer vrijgegeven voor scheepvaart, en de N207 zal binnen afzienbare tijd weer opengesteld worden. Einde berichtgeving. 

Na grondig onderzoek niemand getroffen 19:16

De sonarboot heeft een aantal objecten onder water geïdentificeerd, waarop wij gericht een duiker op die plekken konden inzetten. Ook bij deze grondige zoekacties hebben we niemand getroffen. Onze duikers komen weer aan de kant; we geven het zoeken op in de hoop dat de melding incorrect bleek.

Sonarboot van brandweer Delft ingezet 18:53

Vanuit de Veiligheidsregio Haaglanden is de sonarboot uit Delft gekomen om te assisteren bij het zoeken. Onze duikers staan voor hun eigen veiligheid aan de kant terwijl het bootje z'n werk doet.

Nog niemand aangetroffen 18:40

Ondanks de stelligheid van de melding dat er iemand in het water gezien is, hebben wij met drie  duikteams nog niemand gevonden. We duiken door tot in ieder geval een uur na de melding.

N207 tussen Boskoop en Waddinxveen afgesloten 18:20

Waddinxveen - N207: de duikers zijn inmiddels een half uur aan het zoeken maar hebben nog niemand aangetroffen. Vanwege onze inzet is de N207 richting Gouda tussen Boskoop en Waddinxveen afgesloten. 

map
Vond je deze pagina nuttig?