Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Mogelijk brand in spouwmuur

zaterdag 28 januari 2023 om 05:11:48
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 28 januari 2023 om 07:11

Haastrecht-Hoogstraat.Brandweer in gezet bij een brand in woning. Mogelijk zit de brand in de spouw van de woning.meer info volgt.

Sloop werkzaamheden 06:06

Haastrecht-Hoogstraat. De brandweer heeft een stuk van de vloer moeten weghalen om de brand te blussen. Stichting Salvage is ter plaatsen om de bewoners te helpen met de schadeafhandeling.Meer informatie volgt.

Brandmeester 05:52

Haastrecht-Hoogstraat. We zijn deze brandmeester de brand zat na controle niet in spouw maar in de vloer onder de openhaard. De bewoners worden opgevangen. Meer info volgt.

map

Blijf weg uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Samenredzaamheid bij brand

Niet iedereen is zelf in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help jij mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren van de situatie op de hoogte zijn.
Vond je deze pagina nuttig?