Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Melding grote brand industrie Waddinxveen

woensdag 05 januari 2022 om 07:26:25
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 05 januari 2022 om 09:07

Waddinxveen- Henegouwerweg; Melding grote brand meer info volgt.

Brandweer gaat inpakken 09:06

Waddinxveen- Henegouwerweg; Brandweer heeft laatste co meting verricht. Er zijn geen verhoogde concentraties gemeten. Stichting Salvage komt ter plaatse om de eigenaar te helpen met verdere schade afhandeling Einde berichtgeving 

Henegouwerweg weer open. 08:19

Waddinxveen- Henegouwerweg; De Henegouwerweg is weer open . Het sein brandmeester is gegeven. De brandweer is bezig met sloopwerkzaamheden ter controle.

Complex pand 08:01

Waddinxveen- Henegouwerweg; Brand in een bedrijf waar theater materiaal ligt opgeslagen. Omdat het een complex pand is, is er opgeschaald naar grote brand. De Henegouwerweg weg tussen Boskoop en Waddinxveen is afgesloten.

map

Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vond je deze pagina nuttig?