Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote boerderij brand Ouderkerk aan den IJssel

donderdag 29 september 2022 om 02:56:52
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 29 september 2022 om 17:29

Tiendweg-West - Ouderkerk aan den IJssel: er is een grote brand in een boerderij geweest. We zijn met veel eenheden ter plaatsen geweest en door ons snelle optreden hebben we overslag voorkomen naar het woonhuis. De kaaswinkel en schuur hebben rook en brandschade opgelopen. Er zijn geen gewonden gevallen bij deze brand. Einde berichtgeving. 

Update 05:23

Tiendweg-West - Ouderkerk aan den IJssel: dak is gecontroleerd en brand is uit. De bewoners en ondernemer worden bijgestaan door stichting Salvage bij de afwikkeling van de schade door deze grote brand. 

Update 04:44

Tiendweg-West - Ouderkerk aan den IJssel: Omdat we snel ter plaatsen waren is deze brand niet overgeslagen naar het woonhuis. Deze brand is meester en we zijn nu nog bezig met de laatste controles op het dak van de kaaswinkel. 

Update 03:46

Tiendweg-West - Ouderkerk aan den IJssel: de woning heeft een rietkapdak. Met een hoogwerker hebben we dit dak gecontroleerd en vast kunnen stellen dat de brand niet is overgeslagen naar woningdak. Meer info volgt nog op:

Update 03:30

Tiendweg-West - Ouderkerk aan den IJssel: we zijn hard aan het werk om overslag van de brand in de betrokken kaaswinkel naar de woning te voorkomen. Meer info volgt later op: 

map

Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.

Hang een rookmelder op

Vond je deze pagina nuttig?