Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in spouwmuur van een woning

donderdag 16 juni 2022 om 12:52:29
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 16 juni 2022 om 18:49

Leiden - Daendelsstraat: we zijn bezig met het bestrijden van een kleine brand in een spouwmuur van een woning in Leiden. Dit vergt veel inzet van de brandweer, we zijn hier vanaf 11:30 mee bezig. De brandhaard is inmiddels gevonden en wordt besteden door verschillende eenheden. 

Brandmeester 13:31

Leiden - Daendelsstraat: En we zijn deze brand meester. We zijn bezig met het opstarten van de nazorg voor bewoners. Einde berichtgeving. 

Brandhaard wordt bestreden 12:59

Leiden - Daendelsstraat: Brandhaard is inmiddels gevonden omdat we een stuk van de gevel van deze woning hebben verwijderd. Dit heeft de nodige tijd gekost. Nu zijn we met verschillende eenheden bezig de brand te bestrijden. Door het bijzondere verloop van de brand komt ook Team Brandonderzoek ter plaatse. 

map

Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vond je deze pagina nuttig?