Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Autobrand met overslag naar woning - Nieuwerkerk aan den IJssel

woensdag 16 november 2022 om 02:28:13
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 16 november 2022 om 07:58

De hulpdiensten zijn gealarmeerd voor een autobrand die doorslaat richting een woning aan de Gravenweg. Brandweer is ter plaatse. Meer informatie volgt via:

Nacontroles brandweer afgerond 04:06

De brandweer heeft alle nacontroles uitgevoerd. Hieruit blijkt dat de brand niet verder in de rieten kap heeft gebrand. Stichting Salvage gaat de bewoners ondersteunen in de verdere afwikkeling van het incident. Einde berichtgeving.

Brand onder controle 03:43

De brandweer heeft de rieten kap nagekeken en daar is de brand niet naar toe doorgeslagen. Dit betekent dat een aantal voertuigen alweer kunnen inpakken. De brandweer gaat nog wat laatste controles uitvoeren.

Rietkapteams Brandweer gealarmeerd en ter plaatse 03:07

De autobrand is gelukkig snel onder controle. De brandweer doet een check of de brand is doorgeslagen naar de rieten kap. Hiervoor zijn speciale teams van de Brandweer gealarmeerd die ervaring hebben met brand in een rieten kap.

Bewoners en huisdieren staan veilig buiten 03:03

De bewoners en huisdieren hebben hun woning veilig verlaten. 

map

Blijf uit de rook

Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Zorg dat je niet in de rook staat! Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vond je deze pagina nuttig?